Najnovšie recenzie zo sekcie Rebriny - ribstole
Kvalitný materiál a prevedenie..
- kvalitné spracovanie v tejto cenovej kategórii
- Predposledný stupeň rebrín by mohol byť viac "utopený", tlačí na zápästia.
Na domáce použitie dostatočne kvalitný Ribstole.
- kvalitné, lakované prevedenie
- pevná konštrukcia
- rýchla inštalácia, ale potrební sú dvaja ľudia
- Výborná kvalita, výborné využitie v domácom prostredí.
- rýchla dodacia lehota
- Rebrina je nekvalitne nalakovaná, má drsnejšie aj hladšie plochy.
- kvalitné bukové drevo
- celkom jednoduchá montáž, ku zloženiu potrebný akurát skrutkovač
- prírodný vzhľad
- pre čo najvyššie osadenie závesnej hrazdy je vyosenie poslednej priečky nevýhoda
Vrstva laku vyzerá na pohľad tenká, ale to je samozrejme ťažko posúdiť, čas ukáže.
Pred zakúpením odporúčam premyslieť ako ju chce človek využívať a zakúpiť aj dostatočne dlhú rebrinu (ja som ju upevnil 12 cm nad podlahu kvôli závesnej hrazde)
- Super kvalita, Slovenska výroba
- Hrubé lakovanie
Spokojnosť. Akurát je nevýhodou,že sa dodávajú zmontované, t.j. nevojdú do bežného panelákového výťahu.
Teda pohybom ku športu ;)
- Kvalitný výrobok z bukového dreva. Bočnice kvalitne vypracované, rozloženie priečok je optimálne, bukové priečky pri záťaži mierne pružia. Mne ho montovali do panelovej priečky a ukotvenie vyzerá byť dostatočne pevné (skúšku nosnosti nad 100 kg sme však nerobili :).
Bukové priečky pri záťaži mierne pružia, čo nemusíme považovať za nevýhodu ak po dlhšom používaní a väčšej záťaži vydržia.
Sme velmi spokojny
Kvalitny vyrobok, jednoducha montaz. Jedina mala vycitka alebo skor navrh, doplnit balenie o 4 vymedzovacie podlozky medzi rebriny a stenu.
Ale vysoka spokojnost s kvalitou.
- materiál je buk
- priečky sú oválne, nie okrúhle a úchop je dokonalý pre dospelého a dobrý aj pre 13R dieťa
- kvalitné spracovanie a lak
- priskrukovaná zozadu každá priečka
Je to jeden kvalitný kus nábytku. Dobre vyzerá, výborne sa používa. Pri používaní trochu praská, ale to je v norme (mám 95kg :-)). Používa ju aj dcéra a sme spokojní. Neviem povedať ako bude vyzerať po čase, ale nateraz spokojnosť.
- Slovenský výrobok, s používaním zatiaľ spokojnosť
- Tovar nebol poškodený, dodaný včas, kvalita super, doporučujem.
- Rozostup medzi dvoma hornými priečkami a spodnou radou priečok
Odporúčam prehodnotiť ergonómiu rebriny pre cviky so závesom rúk na najvrchnejšej priečke a zdvíhaním nôh až nad hlavu. Najvrchnejšia (8. priečka) zo spodnej rady priečok tlačí na zadné krčné stavce a neumožňuje bezbolestne previesť spomínaný cvik.
Hlava, krk by mali mať voľný priestor , čo umožní len nižšie položenie 8. priečky.
Mám to odskúšané na oveľa starších verziách rebrín zo sokolskej telocvične...
Ď.
ok
- Kvalitné prevedenie aj materiál
Dobrá čviciaca pomôcka.
Zobrazujem 81 - 100 zo 134 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7 Ďalšie »