Najnovšie recenzie zo sekcie Rebriny - ribstole
- Výborné cvičebné náradie
- Kvalitne opracované
- Výhodná cena
Z dvoch zakúpených rebrín bola jedna v poriadku a druhá bola z pohľadovej strany poškodená, avšak zatmelená ( nazvime to správnejšie zapatlaná ) - podľa mňa takéto poškodenie u iného výrobcu by bolo dôvodom na zaradenie tovaru do druhej triedy. MasterSport však predal túto rebrinu za plnú cenu.
- Je to veľmi dobrá vec
- V balení mali byť podľa príbalového letáka 2 práve a 2 ľavé úchytky do steny. Bola tam 1 práva a 3 ľavé
Zlatá stredná cesta pre cvičenie doma.
- Pevná konstrukcia
- Deťom sa páči
Kvalitné a dobre vyrobené rebriny z tvrdého dreva.
Možno by sa hodilo viac šróbovaných priečok
- Pevný materiál
- Veľmi kvalitná povrchová úprava, rebriny vyslovene spĺňajú aj dekoratívnu/doplnkovú funkciu
- Žiadne sme nezistili, okrem možno toho, že ľavá bočnica má trošku oblukovy ohyb, ale to nepovazujem za nevýhodu alebo chybu produktu, to je proste drevo, pri zostaveni rebrin, s trosko stlacania dokopy, to nie je vidiet.
- Precvičíte celé telo.
- Návod na montáž je extrémne strohý. Na mini obrázkoch úplne iné skrutky ako dodané. Mohlo tam byť napr. 4ks skrutka M8x60... Keby som nebol strojár, nezložím to.
- Odporúčam
- pekny kus nabytku
chyba navod, ja som odrezal z uholnikov aby bola blizsie pri stene, iba esteticke hladisko. Ale potom sa mi tam neda dat hrazda na najvyssiu poziciu. Je to sice moja chyba, ale keby je navod, mohlo by tam byt upozornenie, ze je treba nechat 40mm priestor od steny
- dobry pomer cerna - vykon
- Príslušenstvo
Kvalita nieje bohvie čo. V balení chýbali nejaké šroby (za euro sa dajú kúpiť kdekoľvek), niektoré časti boli celkom nekvalitne pozvárané, tie som musel reklamovať.
Teraz však mám super rebriny s príslušenstvom za skvelú cenu.
Som spokojny
- kvalitné spracovanie
- kvalita
- Povrchova uprava super, jednotlive stupne dobre sedia v dierach, vsetko k namontovaniu bolo pribalene
- Pre deti akuratná.
Zobrazujem 21 - 40 zo 134 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...7 Ďalšie »